КУЛИНАРНА ИЗЛОЖБА
»
»
КУЛИНАРНА ИЗЛОЖБА


Асоциация „Булгарика“ в рамките на XX-ти Международен панаир на занаятите и изкуствата

организира

КУЛИНАРНА ИЗЛОЖБА

На 21. 08. 2016 г. от 20:00 ч. в английския двор на Археологически музей- Варна бяха представени кулинарни шедьоври за ценителите на добрата кухня.

Експозицията от специалитети беше част от церемонията при закриването 20-тото  юбилейно издание на панаира и връчването на наградите на победителите в конкурсите на най-голямото изложение за изкуства и занаяти в България. 

В кулинарната изложба взеха участие ресторанти и сладкари от Варна.

Бяха представени избрани вина на български изби. 

Партньор на събитието е Институтът по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт- гр. Варна.

По време на официалната церемония по награждаването на победителите в конкурси, организирани в рамките на изложението, се проведе и награждаването на победителите във Фото конкурс на кулинарна тема „Първо снимай, после яж“, организиран от Институтът по кулинарни изкуства.

Повече информация за кулинарната изложба, можете да откриете тук:
http://www.bulgarika.eu/show-projectbg/20
https://www.facebook.com/events/796591357144643/

Повече информация за фото конкурса, можете да откриете тук:
http://www.culinaryartseurope.com/bg/purvo-snimai-posle-qzh-foto-konkurs

XX МЕЖДУНАРОДЕН ПАНАИР НА ЗАНАЯТИТЕ И ИЗКУСТВАТА  „БУЛГАРИКА“ се организира от Асоциация „Булгарика“ със съдействието на: Община Варна; BTV; National Geographic България; Център за медиация и обучение на медиатори „Итера“, Строителна компания „Каргон“, Vlastta.com, Ливеа Медиа Груп, Zona-news.com, Zona-zdrave.com, БНТ, Градски транспорт- Варна, Travel TV, Сънрайз мюзик, Телевизия „Черно море“, Топ принт, Nakratko.bg, Dariknews.bg, Bulgariautre.bg, Chernomore.bg, Рекламна агенция „Протема“, Институт по Кулинарни Изкуства към Висше Училище по Мениджмънт, Сатис България, Рекламен център „Рич“.

Нашите партньори